Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Ξεκίνησε ο εορταστικός μας διαγωνισμός!

NEOΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ. Έναρξη 24 Δεκεμβρίου έως 3 Ιανουαρίου.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι σήμερα αρχίζει ο 8ος -εορταστικός- μας διαγωνισμός, με έπαθλο μία υπέροχη και γεμάτη ευαισθησία, ποιητική συλλογή. Πρόκειται για την ποιητική συλλογή της Έλενας Πολυγένη, από τις εκδόσεις poema, "Η θλίψη μου είναι μια γυναίκα".

Όπως και στους προηγούμενους διαγωνισμούς μας το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα mail, με την παράκληση όμως να γράφετε στο θέμα του mail ''Διαγωνισμός'', για να μπορούμε ευκολότερα να διαχωρίζουμε τις συμμετοχές από τα υπόλοιπα mail.

Ο διαγωνισμός θα είναι με απλή κλήρωση, δεν χρειάζετε να μας στείλετε κάποιο έργο σας για να μπείτε στη διαδικασία της κλήρωσης. Ο νικητής θα λάβει μέσω ταχυδρομείου το βιβλίο της κ. Πολυγένη, μετά τη διεξαγωγή της κλήρωσης που θα γίνει στις 3 του Γενάρη.


Τέλος, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες μας στην ποιήτρια Έλενα Πολυγένη και τις εκδόσεις poema για την ευγενική τους κίνηση και το αντίτυπο που μας παραχώρησαν.


Ακολουθεί ένα σύντομο βιογραφικό της ποιήτριας, παρμένο μέσα από την ποιητική της συλλογή.


Η Έλενα Πολυγένη γεννήθηκε στην Πάτρα. Είναι ηθοποιός και μουσικός. Από το 2008 συνεργάζεται με την ομάδα mag και ασχολείται αποκλειστικά με το θέατρο της επινόησης και την performance. Κείμενά της έχουν συμπεριληφθεί σε παραστάσεις της ομάδας. Το 2009 δημοσίευσε την πρώτης της ποιητική συλλογή "Γράμματα σε μαυροπίνακα" από τις εκδόσεις Δωδώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.