Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν. ΑΓΧΙΑΛΟΥ

       Μετά από μία σειρά καλλιτεχνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων που έχει αναλάβει και πραγματοποιήσει μ’ επιτυχία ο σύλλογος μας,  σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων της Ν. Αγχιάλου, αυτή τη φορά αναλαμβάνει την παρουσίαση του παιδικού βιβλίου τού συμπολίτη μας, ταλαντούχου και πολυβραβευμένου ποιητή και συγγραφέα Λάσκαρη Π. Ζαράρη, ο οποίος θα επιδιώξει να έρθει σε άμεση επικοινωνία με τους αναγνώστες του.
         Το έργο του «Το νησί και το αθάνατο νερό», το οποίο εκδόθηκε πρόσφατα από τον Εκδοτικό Οίκο «Ήρα Εκδοτική» στο Βόλο, έχει αποσπάσει μέχρι στιγμής άριστες κριτικές από αξιόλογους λογοτέχνες και ανθρώπους του πνεύματος...

 
 
       Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Ν. Αγχιάλου μαζί με τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων του Α΄ (Ευγένειου) & Β΄ (Βαρνάλειου) Δημοτικού Σχολείου το Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2012 στις 7 μ. μ., στο Αμφιθέατρο της Δημοτικής Ενότητας Νέας Αγχιάλου.
       Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσουν οι ηθοποιοί της θεατρικής ομάδας της Νέας Αγχιάλου: Αθηνά Γκούβερη, Άννα Ζαράρη, Στέλιος Μουτζούρης, Εύη Τόλια.
       Θα συμμετάσχει και η ομάδα νέων της σχολής «Break A Move» του Κωνσταντίνου Πανόπουλου με σύγχρονο χορευτικό πρόγραμμα...






Ο ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ
ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
Α’ & Β΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ  (ΕΥΓΕΝΕΙΟΥ & ΒΑΡΝΑΛΕΙΟΥ)

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΛΑΣΚΑΡΗ Π. ΖΑΡΑΡΗ


«ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΝΕΡΟ» 
ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥ «ΗΡΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ»

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012, ΣΤΙΣ 19:00,


ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ
ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.