Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Ενημέρωση...

Να υπενθυμίσουμε στους αναγνώστες μας που ενδιαφέρονται ότι μπορούν να μας στηρίξουν μέσω του Donate (δωρεά) που υπάρχει στη δεξιά στήλη και στο κάτω μέρος του μπλογκ μας. Το μήνυμα αυτό αφορά εκείνους που μπορούν να μας στηρίξουν καθώς γνωρίζουμε πολύ καλά πια είναι η οικονομική κατάσταση στη χώρα μας.
Έστω και μια μικρή δωρεά 1 ή 2 ευρώ να είστε σίγουροι ότι θα μας βοηθήσετε αρκετά καθώς επιδιώκουμε την αναβάθμιση του μπλογκ μας διαδικασία που δεν είναι ανέξοδη. Οποιαδήποτε στήριξη σας θα μας βοηθήσει.
Επίσης να ενημερώσουμε ότι το ιστολόγιο είναι έτοιμο να διαφημίσει ό,τιδήποτε θέλετε να προωθήσετε και να διαδώσετε, γεγονός που θα αποτελέσει ουσιαστικά και ενημέρωση, σε ένα αρκετά μεγάλο και ποιοτικό κοινό. 

Σας ευχαριστούμε πολύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.