Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Χορεύοντας τανγκό κάτω από το νερό!

Σχόλιο ''Ποίηση και Λογοτεχνία'': Όταν οι τέχνες συναντιούνται. Συνάντηση του χορού με φωτογραφία και γέννηση ενός πίνακα ζωγραφικής γεμάτος με λυρισμό ποίησης.

Η Ρωσίδα φωτογράφος Katerina Bodrunova παρουσίασε πρόσφατα μια εντυπωσιακή συλλογή υποβρύχιας φωτογράφισης με τον τίτλο «Underwater Tango« (σ.σ. «Υποβρύχιο τανγκό»), εντυπωσιάζοντας με το αποτέλεσμα.
perierga.gr - Χορεύοντας τανγκό κάτω από το νερό!
Ένα ζευγάρι χορευτών λικνίζεται στο βυθό, ακολουθώντας τις χορευτικές φιγούρες του τανγκό, συνθέτοντας ένα εκπληκτικό σκηνικό. Ο χορευτής και η χορεύτρια αποδίδουν στην εντέλεια τις κινήσεις της χορογραφίας μέσα στο νερό, με το πάθος και τον ερωτισμό να κυριαρχούν στο σώμα και το βλέμμα τους.



perierga.gr - Χορεύοντας τανγκό κάτω από το νερό!
"Το τανγκό γεννήθηκε στις γειτονιές του Μπουένος Άιρες και είναι ένας από τους πλέον ερωτικούς χορούς στον κόσμο. Μέσα στο νερό αποκτά άλλη διάσταση, καθώς η δυσκολίας της κίνησης προσθέτει επιπλέον πάθος και ένταση στο χορευτικό αποτέλεσμα", λέει η φωτογράφος.
perierga.gr - Χορεύοντας τανγκό κάτω από το νερό!
Συνδυάζοντας την ομορφιά της υποβρύχιας φωτογράφισης με τις κινήσεις του τανγκό, ο βυθός μεταμορφώνεται σε ένα απίθανο σκηνικό που θα μπορούσε να ταιριάζει κάλλιστα σε κινηματογραφικό μιούζικαλ!
perierga.gr - Χορεύοντας τανγκό κάτω από το νερό! perierga.gr - Χορεύοντας τανγκό κάτω από το νερό! perierga.gr - Χορεύοντας τανγκό κάτω από το νερό! perierga.gr - Χορεύοντας τανγκό κάτω από το νερό! perierga.gr - Χορεύοντας τανγκό κάτω από το νερό! perierga.gr - Χορεύοντας τανγκό κάτω από το νερό!

http://perierga.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.