Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Βιβλιοπρόταση: Νίκος Καββαδίας, Γυναίκα- Θάλασσα- Ζωή του Μήτσου Κασόλα.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ.

Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο που δεν αφορά την βιογραφία του Νίκου Καββαδία αλλά την γενικότερη συμπεριφορά του. Μέσα από αυτό το πανέμορφο βιβλίο θα δει κανείς τον ταπεινό και ευθύ χαρακτήρα του μεγάλου αυτού ποιητή αλλά θα ακούσει και ιστορίες από τα ταξίδια του.

Είναι ένα βιβλίο που μιμείται την ποίηση του '' Μαραμπού'', όπως αποκαλούσαν τον ποιητή οι φίλοι του, δηλαδή σε κάνει να ταξιδεύεις μαζί του στα καράβια και να γεύεσαι την αλμύρα της θάλασσας. Μέσα στο συγκεκριμένο πόνημα του Μήτσου Κασόλα θα δει κανείς και χειρόγραφα του Καββαδία καθώς και γράμματα που έχει στείλει στην αδερφή του...




Όπως λέει χαρακτηριστικά ο συγγραφέας στο οπισθόφυλλο, το βιβλίο αυτό είναι ξεχωριστό καθώς μιλάει ο ίδιος ο ποιητής, αφού είναι αποτυπωμένες στο μαγνητόφωνο του.

Σας προτείνουμε αυτό το βιβλίο μέχρι την επόμενη βιβλιοπρόταση μας.

 Μέχρι τότε καλό διάβασμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.