Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Για άλλη μια φορά νιώθουμε την ανάγκη να σας πούμε ένα ευχαριστώ...

Δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς βλέποντας την στήριξη και την αγάπη που μας δείχνετε. Όντως η μέχρι τώρα στήριξη που έχουμε από εσάς ξεπερνάει και τις πιο κρυφές προσδοκίες, τις προσδοκίες εκείνες που όταν ξεκινήσαμε την σελίδα μας δεν τολμούσαμε να τις ξεστομίσουμε μεταξύ μας.


Τα μηνύματα επικοινωνίας με εκφράσεις αγάπης, ενθάρρυνσης είναι για εμάς πραγματική βοήθεια, και πιστέψτε μας τα μηνύματα αυτά γίνονται περισσότερα μέρα με την μέρα....


Εμείς συνεχίζουμε σταθερά την πορεία μας, με την ίδια φιλοσοφία που ξεκινήσαμε. 


-Στήριξη σε όσους θέλουν να δημοσιεύσουν κάποιο έργο τους
-Δημοσιοποίηση γνωστών και άγνωστων λογοτεχνών
 -Συνεχείς ενημέρωση της σελίδας μας (κάθε μια ώρα) με σημαντικές αναρτήσεις κι ελπίζουμε ενδιαφέρουσες.
- Καμία πρόθεση από εμάς και τώρα και στο μέλλον να επωφεληθούμε οικονομικά από αυτή την σελίδα μέσω διαφημίσεων, και αυτό το λέμε ευθαρσώς σε μια εποχή που τέτοιες απόψεις δεν γίνονται εύκολα πιστευτές.


Η αγάπη και η στήριξη σας είναι για εμάς δύναμη και μας δίνει κουράγιο, χωρίς καμία έπαρση συνεχίζουμε απλά το έργο μας γιατί το αγαπάμε. 


Σας ευχαριστούμε πολύ
Με εκτίμηση
'' Ποίηση και λογοτεχνία'' 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.