Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Καλημέρα σας. Να υπενθυμίσουμε κάποια σημαντικά για εμάς θέματα.

Για τη σελίδα μας είναι πάρα πολύ σημαντικό να υπάρχει άμεση κινητικότητα των άρθρων του μπλογκ μας με τους αναγνώστες. Όλοι μας μπορούμε να αντιληφθούμε ότι οποιαδήποτε προσπάθεια έχει σχέση με την ποίηση και την λογοτεχνία στις μέρες μας είναι δύσκολη. Εμείς δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να διαφημίσουμε το ιστολόγιο μας ούτε βέβαια θέλουμε να το κάνουμε επιχείρηση. Είμαστε μερικοί νέοι άνθρωποι που αγαπάμε την ποίηση την λογοτεχνία και γενικότερα τις τέχνες και ιστολόγια όπως αυτό είναι μια ολόκληρη ιδεολογία.

Μόνο το ήδη υπάρχον αναγνωστικό κοινό μπορεί να μας βοηθήσει. 

- Μιλήστε για εμάς σε ανθρώπους που γνωρίζετε πως ενδιαφέρονται για την ποίηση και την λογοτεχνία.
- Αν έχετε κάποιο δικό σας έργο και θέλετε να το δημοσιοποιήσετε, θα ήταν χαρά μας.Αυτό μπορείτε να το γνωστοποιήσετε και σε γνωστούς σας που ξέρετε ότι μπορεί να ενδιαφέρονται να δημοσιεύσουν κάτι.
- Βάλτε μας στα αγαπημένα σας ώστε να έχετε καλύτερη πρόσβαση στη σελίδα μας και να μην χρειάζεται η μεσολάβηση ''κοινωνικών'' δικτύων.
- Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να γράψετε το σχόλιο σας στα άρθρα μας. Ενώ στο τέλος κάθε ανάρτησης θα δείτε πως υπάρχουν και κάποιες επιλογές (ενδιαφέρον, πανέμορφο κτλ), πατώντας σε κάποια από αυτές αφήνετε μια πρώτη αντίδραση σας σχετικά με το άρθρο.
- Τυχόν παράπονα από εμάς, σχόλιο για την εμφάνιση του μπλογκ, ιδέα ή κριτική μπορείτε να την στείλετε άμεσα χωρίς κανέναν δισταγμό στα mails μας.
- Μπορείτε να γίνετε αναγνώστες μας στο ανάλογο πλαίσιο που υπάρχει στη δεξιά στήλη της σελίδας μας.

Ευχαριστούμε πολύ.
Καλή συνέχεια ημέρας.

2 σχόλια:

Tο ιστολόγιο μας μπορεί να καθυστερεί να ανοίξει όμως ανοίγει. Αυτό θα διαρκέσει για πολύ λίγο ακόμα.
Σας παρακαλούμε τα σχόλια να γίνονται στα Ελληνικά και όχι στα γκριγκλις. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τα ορθογραφικά λάθη. Επίσης καλό θα ήταν τα σχόλια σας να είναι ανάλογα με το επίπεδο και την θεματολογία του ιστολογίου μας. Γενικότερα δεν λογοκρίνουμε κανένα σχόλιο όμως η θέση μας να είναι τα σχόλια εντός του επιπέδου του blog μας είναι απόλυτη.
Ευχαριστούμε πολύ.